vrijdag 14 december 2012

Afwezig op blogger maar 2x zo sterk

Hallo lieve lezers,
Ik heb een paar maanden niets van me laten horen. Er zijn punten in je leven waar je even wat rustiger aan moet doen. Ik heb gekozen om blogger op een laag vuurtje te zetten. Ik ben hard op zoek naar een fulltime baan waar ik een leuk huisje mee kan financieren maar na alle sollicitaties ben ik nog steeds niet uitgekozen. Ondertussen heb ik alles op een rijtje en geaccepteerd dat het allemaal nog wel even gaat duren. Handwerken heb ik genoeg tijd voor en ik volg kantkloscursus om de 2 weken in Borne. Ondertussen ben ik druk bezig met kerst en de bestellingen stromen binnen. Ik heb afgesproken met het verzorgingshuis waar mijn oma met alzheimer zit, dat ik voor 5 euro leuke dingen maak voor de kerstboom. Dit is voor het goede doel want ik verdien er weinig mee. Dit geeft mij een goed gevoel en de bewoners van het huis vinden het leuk om mij te zien haken. Ik ben benieuwd of ik leuke feedback krijg als de spulletjes in de boom hangen :-)

De nieuwe webshop komt steeds dichterbij. Ondertussen zijn alle bugs opgelost en hebben we alleen last van kleine schoonheidfoutjes. Zoals pictogrammen bij het winkelwagentje van betalingsmethoden die in NL niet mogelijk zijn.

Op de foto staan de nieuwe slingers die ik bedacht heb dit jaar. Op de kerstmarkt van de kasbah in hengelo ov kun je ze bekijken en kopen. De kerstmarkt is op zaterdag 15 december van 11 tot 1600. En wordt gegeven bij de winkeltjes aan de eendengang. De bewoners van de kasbah geven tegelijkertijd een rommelmarkt. Er is dus genoeg te doen. En als klap op de vuurpijl is alles nog overdekt ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.